Facebook може да е забавен, но не и за Honda

Помните ли сериала “Женени с деца”. Многоепизодната история, осмиваща средното американско семейство, в което мъжът Ал Бънди е тотален неудачник, продаващ обувки, за да издържа пословично мързеливата си жена Пеги, потресаващо тъпата си дъщеря и крайно неприятното си синче. Когато сериалът стартирал през 80-те г. в щатите, никой не го забелязвал. Докато едно църковно настоятелство не се оплакало шумно от пагубното влияние, което “Женени с деца” оказва върху ценностите на християнска Америка.

500x_Honda_Crosstour_FBook_01

Така “Женени с деца” станал известен. По малко по-друг начин получава известността си героят в тази историйка. Новата Honda Ассоrd Crosstour потърси одобрение в Интернет. Но получи слава. И то каква!

Вълна на омраза заля фенстраницата на новата Honda Accord Crosstour в социалната мрежа Facebook. Вместо да изпише очи, като постави новия модел по-близо до публиката, фенстраницата се оказа това, което е Ватерлоо за Наполеон. Изненадваща и сразяваща загуба, в рамките на която Facebook-хондистите злъчно оплюха и открито се присмяха на дизайна на автомобила.

500x_Honda_Crosstour_FBook_01

Дотолкова, че се наложи от марката да пишат обяснения. Преди това обаче някои от служителите на Honda се опитаха да предложат друга гледна точка (т.е. колата не е толкова противна). Принадлежността им към компанията обаче бе разкрита и това доведе до нова вълна на омразата.

Ние обичаме както Honda заради блестящите им двигагатели, така и Facebook заради уникалните връзки, които се получават там. В този случай обаче, истината е очевадна. Новият Accord Crosstour е втрещяващо грозен.

В отговора си, от японската марка твърдят, че дизайнът е такъв, какъвто биха го искали потенциалните купувачи на подобен автомобил. Който е нещо като R-класата на Mercedes. Огромно летящо комби с елементи на всъдеход, опаковано в черупка, която е далеч от всякаква естетика.

Резултат от странното съчетание между хипопотам, страдащ от зъбобол и контузен тапир.

Вълна на омраза заля фенстраницата на новата Honda Accord Crosstour в социалната мрежа Facebook.
Вместо да изпише очи, като постави новия модел по-близо до публиката, фенстраницата се оказа това, което е Ватерлоо за Наполеон. Изненадваща и сразяваща загуба, в рамките на която Facebook-хондистите злъчно оплюха и открито се присмяха на дизайна на автомобила. Дотолкова, че се наложи от марката да пишат обяснения. Преди това обаче някои от служителите на Honda се опитаха да предложат друга гледна точка (т.е. колата не е толкова противна). Принадлежността им към компанията обаче бе разкрита и това доведе до нова вълна на омразата.
Ние обичаме както Honda заради блестящите им двигагатели, така и Facebook заради уникалните връзки, които се получават там. В този случай обаче, истината е очевадна. Новият Accord Crosstour е втрещяващо грозен.
В отговора си, от японската марка твърдят, че дизайнът е такъв, какъвто биха го искали потенциалните купувачи на подобен автомобил. Който е нещо като R-класата на Mercedes. Огромно летящо комби с елементи на всъдеход, опаковано в черупка, която е далеч от всякаква естетик
Tags from the story
, , ,
More from Бранимир Николов
Новото BMW Серия 7 вече е тук
Тиха музика от акустични цигулка, чело и роял. Приглушена светлина и тихи...
Read More