Пиян готвач потроши Ferrari-то на Джей Кей от Jamiroquai

Фиркан до козирката 21-годишен готвач потроши черното Ferrari Enzo на фронтмена на Джамирикуай. Ексклузивното возило на попзвездата е претърпяло щети на стойност 30 хил. паунда. Оказва се, че пияният Арън Билингтън е хвърлял камъни по черния шедьовър на автомобилния инженеринг. Почупени са предното и страничното стъкло, щети е понесла и каросерията.

В злополучната вечер, младият готвач е обърнал бутилка водка в присъствието на звездата, който пък е бърборил с персонала на хотела, в който е отседнал. Младежът, за когото не се съобщава дали е бил на работа във въпросната вечер е бил подчертано груб и арогантен към фронтмена на Джамирикуай.

Стойността на автомобила в момента е около 1 млн. паунда. Цената на Enzo ще се покачва вбъдеще заради ограничените серии, в които е произведен и съответната колекционерска стойност. В света са произведени точно 400 бройки.
Когато Джей Кей, чието име е Джейсън Чийтъм плати 1 млн. лири за Enzo през 2003 г. обяви, че сумата е крупна дори за рокзвезда. Малко по-късно Джамирикуай извадиха парчето „Black Devil Car”, написано след покупката. Хитрата строфа в него е „She`s just a love machine”…

Джей Кей, фронтмен на Джамирикуай е известен с любовта си към автомобилите. Той е сред собствениците на най-впечатляващите звездни гаражи във Великобритания, част от суперавтомобилите му се появяват в негови клипове. Освен това, Джей Кей е чест гост и на популярното предаване на ВВС Top Gear в качеството си на познавач на екзотични автомобили.

More from Бранимир Николов
Рейндж Ровър Евок: За българската Виктория Бекъм
„Няма нищо по-хубаво от лошото време“, мисля си в свъсения ноемврийски ден,...
Read More