Машина за повръщане

Идеята е проста – взимаш стара задна ос, монтираш седалка (задължително с четириточкови колани) върху диференциала, заваряваш два пръта и така полученото ремарке се тегли с подръчни средства. Всичко от което се нуждаеш е непроницаем от повръщано щит. Всъщност, цялата тази история би могла да завърши много по-лошо от няколко пръски стомашен сок, гарнирани с овесените ядки от сутринта. Всяка скорост над 5 км/час, може да доведе до сериозно разбъркване на мозъка.

Идеята е проста – взимаш стара задна ос, монтираш седалка (задължително с четириточкови колани) върху диференциала, заваряваш два пръта и така полученото ремарке се тегли с подръчни средства. Всичко от което се нуждаеш е непроницаем от повръщано щит.

Цялата тази история би могла да завърши много по-лошо от няколко пръски стомашен сок, гарнирани с овесените ядки от сутринта. Всяка скорост над 5 км/час, може да доведе до сериозно разбъркване на мозъка.

Но пък за сметка на това, може да помогне на орязания бюджет на НАСА, за които дочухме, че спешно се нуждаят от нови симулатори.

More from Бранимир Николов
Renault Zoe: Всичко ток
За първи път се видяхме в Лондон. Тя стоеше тихо на улицата,...
Read More