Най-тесният гараж е малко по-широк от коридор в панелка

Не е ясно дали този човек си е купил микроскопичната Fiat Panda, защото тя е единствената, която може да влезе в гаража му. Или е взел къщата с този гараж, защото фиатчето му успява да се намъкне в нея. И в двата случая – този гараж предлага нова дефиниция за процеса „насочване на едри предмети в тесни пространства”. И изисква сложна комбинация от движения за излизане от колата, след като тя е паркирана. Виж клипчето с най-тесния гараж в света, който изглежда малко по-широк от коридор на нашенска панелка!

Не е ясно дали този човек си е купил микроскопичната Fiat Panda, защото тя е единствената, която може да влезе в гаража му. Или е взел къщата с този гараж, защото фиатчето му успява да се намъкне в нея. И в двата случая – този гараж предлага нова дефиниция за процеса „насочване на едри предмети в тесни пространства”. И изисква сложна комбинация от движения за излизане от колата, след като тя е паркирана. Виж клипчето с най-тесния гараж в света, който изглежда малко по-широк от коридор на нашенска панелка!

Ширината на Fiat Panda е 1,49 м., докато ширината на гаража е 1,55 м. Това означава, че (забележете!) 89-годишният пенсионер Йожен от белгийското градче Лидекерке маневрира в рамките на 3 см. от всяка една страна преди да ожули червената Panda.

More from Бранимир Николов
Драмите от “Американски чопър” на Дискавъри вече и в съда
Не са много хората с мнение, че сериалчето American Chopper на Discovery...
Read More