Порше Панамера: Обратно в сервизите. Бегом! Марш!

Дизайнерският компромис и технологичният блясък в лицето на четиривратото Порше Панамера ще трябва да се върне в сервизите на марката за лека корекция. Оказва се, че ако предните седалки са изтеглени максимално напред, предпазните колани могат да се разкачат. Да, точно така. И милиционерите ще ви се радват още повече.

Дизайнерският компромис и технологичният блясък в лицето на четиривратото Порше Панамера ще трябва да се върне в сервизите на марката за лека корекция. Оказва се, че ако предните седалки са изтеглени максимално напред, предпазните колани могат да се разкачат. Да, точно така. И милиционерите ще ви се радват още повече 🙂

От немската марка успокояват, че това може да притесни изключително малък процент от притежателите на Панамера, тъй като подобна позиция на седалкате е подходяща за изключително ниски хора, с една идея по-високи от хипофизните джуджета. Предвид увеличаващия се брой клипове с деца, майсторски шофиращи рали зверове и разни Porsche-та, ремонтът си е направо задължителен. Ще бъдат изтеглени всичките 3176 продадени до момента екземпляри от лимузината Порше Панамера.

Това ще я направи още по-надеждна. Но не и по-естетична. За съжаление…

More from Бранимир Николов
39-годишна британка е най-успешният търговец на Bugatti в света
Ако нейните колеги продават средно по 3 екземпляра от бутиковия Veyron на...
Read More