Арабският Бойко Борисов построи най-големия Jeep

Да притежаваш най-големия Dodge в света вероятно не е било достатъчно за шейх Хамад бин Хамдан ал Нахиан, така че той се захваща с новия си проект – най-големият Jeep Willys. Неговият автомобил е точно копие на джипката, с която американците помогнаха за сгъването на Хитлер. Гигантската военна машина е само един от многото гигантски авто проекти на арабския шейх. Заради която му способност го поставяме редом до всичко-можещия-и-умеещ Бойко Борисов. И разбира се до Чък Норис.

Както вече отбелязахме:

  • Той е собственик (и създател) на най-големия Dodge в света – пикапа Power Wagon. Този пикап е 8 пъти по-голям от оригинала и разполага с 4 спални.
  • Сглобил си е каравана, която е точно 1 млн. пъти по-малка от планетата Земя и е точно нейно копие. Внимание! Караваната се движи.
  • Притежва колекция от над 200 автомобила, разположени в пирамидална сграда, входът за която е свободен.
  • През 1983 г. си купува 7 бройки Mercedes 500 SEL. Боядисва ги в цветовете на дъгата, отвън и отвътре. Така за всеки ден от седмицата има кола с различен цвят. В багажника монтира картечници с M16, които са в тон с цвета на колата.

Откъдето и да го погледнем, максимума на Бойко Борисов беше да се снима до розовите БМВ-та на Министерството на отбраната. На този фон сравнението на БГ Автоблог между шейх Хамад и Бойко Борисов трябва да се разтълкува като комплимент за втория.

More from Бранимир Николов
Предпазните колани са важни! Дори и за камионите
Поредната спец. акция на органите този път е насочена към тежкотоварните автомобили....
Read More