BMW Concept 6: Мокрият сън на мутресата вече изглежда прилично

За жените BMW 6 серия купе беше автомобилът, боготворен от всяка уважаваща себе си фръцла с амбиции за мутреса, проектирани от дълбокото й желание да бъде принцеса и това да е видно от всички. За мъжете, 6-цата беше нещо като вулгарен пропуск за силиконов клуб, в който атракцията е тържеството на показността. Беше ...

За жените BMW 6 серия купе беше автомобилът, боготворен от всяка уважаваща себе си фръцла с амбиции за мутреса, проектирани от дълбокото й желание да бъде принцеса и това да е видно от всички.

За мъжете, 6-цата беше нещо като вулгарен пропуск за силиконов клуб, в който атракцията е тържеството на показността.

Беше … Подобните на свински очи фарове вече са минало и новата 6-ца ще придобие една далеч по-цивилизована физиономия. Нещо като Джейсън Стейтъм сравнен с Трите Хикса. И двамата изглеждат брутални, но на единият му се получава по-добре. Страничните линии на BMW Concept 6 са все така стремителни, а задната част е доминирана от тооооолкова красивите напоследък BMW стопове с LED светлини. Очаква се 6-цата да бъде задвижвана от атмосферни и турбинирани 6-цилиндрови двигатели, плюс един осмак, запазен за М6.

Бъдещата 6 серия на BMW ще дебютира официално догодина. БГ Автоблог искрено се надявама, че няма да има съществени визуални промени в сравнение с прототипа, който виждаме на снимките. И облагородяването ще бъде запазено.

More from Бранимир Николов
Искам да си проверя контролните точки през Интернет. Смятам, че е нормално
Вестник “Автопазар” и техния сайт за обяви mobile.bg  стартираха похвална инициатива, чиято...
Read More