The Auto Collections във Вегас: Колекция за много милиони

Освен безброй казина, скорострелни сватби и впечатляващи форми на кич, Градът на греха, както е известен Лас Вегас може да предложи и един от най-интересните автомобилни музеи в света. The Auto Collections има блестяща експозиция, известна част от която се продава на цени между $18 хил. за Кадилак от 70-те години и много милиони за уникатите. Така уникалният музей го играе микс между магазин, галерия за шедьоври и задължителна спирка за автомобилните фенове.

Освен безброй казина, скорострелни сватби и впечатляващи форми на кич, Градът на греха, както е известен Лас Вегас може да предложи и един от най-интересните автомобилни музеи в света. The Auto Collections има блестяща експозиция, която ще видиш ако се качиш до петия етаж на паркинга на хотел Импириъл палас, разположен в южната част на главния булевард Las Vegas Strip. Голяма част от автомобилите в нея се продават, като цените варират между $18 хил. за Кадилак от 70-те години и много милиони за уникатите.

От автомобилния музей във Вегас гордо обявяват, че са единственото място на света, в което могат да се видят на едно място антични автомобили, класически автомобили, хот роди, коли от филми, карани от звезди автомобили, участници в конкурса за елегантност Pebble Beach, екзотични автомобили, сервизни автомобили, рали автомобили, инди болиди, прототипи и т.н.

Приятел на БГ Автоблог беше там и споделя с нас своите фотографии. На които се виждат Jaguar XKSS, оценен на около $7 млн., единственият в света Mercedes-Benz 540K Mayfair Special Roadster от 1937 г., както и първата кола на легендарния в САЩ тв водещ Джони Карсън – Chrysler Royal Sedan от 1939 г.

Клик върху снимката, за фотогалерия в Снимка.БГ

Tags from the story
, ,
More from Бранимир Николов
Алфа Ромео 159: (Вече) старата чанта, която винаги ще бъде лачена
Като при всеки компактен спортен седан, задните седалки изглеждат много добре, за...
Read More