NUTTR: Пикапът, който бълва огън

Забрави всяко едно въртене на гуми, което си виждал. Всяко завъртане и поднасяне. Нито едно от тях не е по-добро от този метанолов пикап, който пали гуми. Буквално! След като огънят е потушен от пожарникарите, купонът с чертаенето на гевреци по асфлата продължава. До следващия пожар. Машината се казва NUTTR и е базирана върху австралийския Holden Monaro. Обажда около 1400 к.с., благодарение на метанола, който изгаря. Изминава 1/4 миля за 8,8 сек., въпреки, че е мислена от създателя си Джордж Сепарович не като кола за драг рейсинг, а като автомобил за демонстрационни пергели.

Забрави всяко едно въртене на гуми, което си виждал. Всяко завъртане и поднасяне. Нито едно от тях не е по-добро от този метанолов пикап, който пали гуми. Буквално! След като огънят е потушен от пожарникарите, купонът с чертаенето на гевреци по асфлата продължава. До следващия пожар.

Машината се казва NUTTR и е базирана върху австралийския Holden Monaro. Обажда около 1400 к.с., благодарение на метанола, който изгаря. Изминава 1/4 миля за 8,8 сек., въпреки, че е мислена от създателя си Джордж Сепарович като автомобил за демонстрационни пергели.

More from Бранимир Николов
Някой впечатлява ли се?
Полицай бързо изпрати с усмивка шофьор на мерцедес, който бе спрян за...
Read More