Bugatti търсят студент за почасова работа. И то каква …

Студент? С нужда от почасова работа? Bugatti си търсят такъв като теб, който да се грижи за тестовите им коли. С две думи - още една работа мечта. Volkswagen пусна обява, че търси студент, който да помага в маркетинг отдела на Bugatti в САЩ. Ако живееш във Вашингтон DC, вероятно градчето Херндън ще ти бъде наблизо и ще можеш да се пробваш с една готина снимка и автобиография. Задълженията ти ще бъдат да координираш събитията за журналисти, да се грижиш за това репортерите да получават своите Veyron-и, когато имат готина идея за тях, както и ще помагаш при клиентските тест драйвове.

Студент? С нужда от почасова работа? Bugatti си търсят такъв като теб, който да се грижи за тестовите им коли. С две думи – още една работа мечта.

Volkswagen пусна обява, че търси студент, който да помага в маркетинг отдела на Bugatti в САЩ. Ако живееш във Вашингтон DC, вероятно градчето Херндън ще ти бъде наблизо и ще можеш да се пробваш с едно CV и едно мотивационно писмо. Задълженията ти ще бъдат да координираш събитията за журналисти, да се грижиш за това репортерите да получават своите Veyron-и, когато имат готина идея за тях, както и ще помагаш при клиентските тест драйвове.

В обявата е записано, че студентът „ще координира медийните активности, ще се грижи за прес автомобилите, както и ще управлява плана за клиентските тестове”. ОК, ако ще работим на половин ден за Bugatti USA ставаме студенти отново. Доколкото в автопарка, за който ще се грижим няма да има машина под 1000 к.с., работата звучи крайно интригуващо.

More from Бранимир Николов
Тунизийци задигат номенклатурно Ferrari 599 GTB Fiorano с телескопичен товарач
Изключително видео, което показва какво стои отвъд новините. Класическите за всяка паднала...
Read More