Chrysler 300: Новото начало за Крайслер започва с тази кола

Първите официални снимки на новият Chrysler 300 бяха пуснати малко преди световната му премиера на автосалона в Детройт. Шпионските снимки и тийзърите показаха щедра употреба на хромирани елементи, а новите фотографии информират за повече елегантност в силуета. Разгледай внимателно тази кола. И виж новото начало за Chrysler в партньорство с италианците от FIAT. От него се очакват нови и по-малки модели, с по-икономични двигатели. Да бъде!

Първите официални снимки на новият Chrysler 300 бяха пуснати малко преди световната му премиера на автосалона в Детройт. Шпионските снимки и тийзърите показаха щедра употреба на хромирани елементи, а новите фотографии информират за повече елегантност в силуета.

 

Задвижването ще бъде поверено на познати двигатели в лицето на 3,6 литровия V6 и 5,7 литровия V8 Hemi, познати от други модели на марката. Задвижването отново е чрез задния мост, но списъка с екстрите ще предложи и 4х4. Продажбата на новия Chrysler 300 ще започне през първото тримесечие на 2011 година. За съжаление, това важи само за Северна Америка. Трудностите за компанията я принудиха да изтегли марките си Chrysler и Dodge от Европа. За щастие, жителите на Стария континент ще продължат да се радват на марката Jeep.

Този автомобил е първият за новото начало на Chrysler в партньорство с италианците от FIAT. Очакват се нови и по-малки модели с по-икономични двигатели.

Tags from the story
, , , ,
More from Бранимир Николов
Тя взе листовките. На 950-я път
Постоянството трябва да се уважава. Тази 68-годишна жена от Южна Корея иска...
Read More