Шевролет подарява баровско Камаро на Кид Рок за рождения му ден

Шевролет и състезателят от NASCAR Джими Джонсън направиха впечатляващ подарък на Кид Рок по време на негов юбилеен концерт в Детройт, щата Мичиган. Докато празнуваше на сцената своя 40-и рожден ден, музикантът получи блестящо черно Камаро с огромни черни джанти и стикери с надпис 40 върху вратите. Уоу! Все пак не трябва да забравяме, че всичко това се случва на човека, който успя два пъти да се ожени за Памела Андерсън, и когото съдбата очевидно продължава да обича.

Шевролет и състезателят от NASCAR Джими Джонсън направиха впечатляващ подарък на Кид Рок по време на негов юбилеен концерт в Детройт, щата Мичиган. Докато празнуваше на сцената своя 40-и рожден ден, музикантът получи блестящо черно Камаро с огромни черни джанти и стикери с надпис 40 върху вратите. Уоу!

Все пак не трябва да забравяме, че всичко това се случва на човека, който успя два пъти да се ожени за Памела Андерсън, и когото съдбата очевидно продължава да обича. Нищо, че почти замени рап метъла с кънтри музиката. Т.е. Крис Рок е живото доказателство, че животът е несправедлив 🙂

Според зрители на шоуто, Кид Рок е бил дотолкова изненадан от подаръка, че попитал дали не му правят скрита камера. Иронично, Шевролет реализира тази наистина ефектна маркетингова операция на стадион Ford Field в Детройт.

More from Бранимир Николов
BMW M6: Двойно турбиниран баварски унищожител
Любопитен детайл от слуховете около новото BMW М6 е възможността то да...
Read More