Вилнер, Атанас Вилнер

Истински интересното нещо около Атанас Вилнер е умението му да прави нещата добре. Нетипично добре за българските ни стандарти и в силен противовес на натрапчивото усещане за посредственост, което така добре познаваме от заобикалящата ни среда. Добрите идеи и отлична им реализация са запазената марка на неговото студио Vilner, което може да превърне всяка невзрачна кола в наистина забележителен автомобил.

Ако някой местен тв продуцент реши да направи шоуто Pimp My Ride в БГ вариант, задължително трябва да се обърне към Атанас Вилнер. Той е повелителят на автомобилното разкрасяване в България. И го прави добре. Дори твърде добре.

С гигантските си татуировки, Наско Вилнер дава вид на лошо момче. Но тази стойка изобщо не се връзва с неизменната му широка усмивка, насочена към всичко и всеки. Дълбоко позитивен тип, Вилнер е способен да намери общ език с всякакви типажи. Наистина всякакви! Без значение дали си добре облечен бизнесмен, разглезена моделка, проспериращ финансист, успешна бизнес дама, звезда на спорта или шоубизнеса. Той е от хората, които скъсяват дистанцията неусетно. И задължително печели важните точки на първото впечатление.

Всичко това обаче са подробности от пейзажа. Истински интересното нещо около Атанас Вилнер е умението му да прави нещата добре. Нетипично добре за българските ни стандарти и в силен противовес на натрапчивото усещане за посредственост, което така добре познаваме от заобикалящата ни среда. Добрите идеи и отлична им реализация са запазената марка на неговото студио Vilner, което може да превърне всяка невзрачна кола в наистина забележителен автомобил.

Малкият и готин екип на студиото може тотално да преобрази колата ти. Елемент по елемент. Цветни апликации във фаровете, нови емблеми, спортни акценти във волана, изящна бродерия върху седалките, кожена тапицерия върху вратите и тавана, нови циферблати в километража, хром върху джантите, фолио върху каросерията. Всичко, наистина всичко в една кола може да бъде променено, за да превърне машината в стилно продължение на нейния собственик.

И екипът на Наско Вилнер действително го умее добре. Виж как се е получило с някои от клиентите на студио Vilner.

Прочети още:

More from Бранимир Николов
Тунизийци задигат номенклатурно Ferrari 599 GTB Fiorano с телескопичен товарач
Изключително видео, което показва какво стои отвъд новините. Класическите за всяка паднала...
Read More