Honda: Градинска любов с фенове

Точно преди Коледа, един от феновете на Хонда в САЩ демонстрира любовта си към Соичиро и компания като е окосил ливадата пред къщата си под формата на логото на Хонда. Снимките на Крис и моравата му набират популярност във Facebook страницата на Хонда и дори грабват вниманието на маркетинг експертите на компанията. И те отговарят с истински красив жест!

Точно преди Коледа, един от феновете на Хонда в САЩ демонстрира любовта си към Соичиро и компания като е окосил ливадата пред къщата си под формата на логото на Хонда. Снимките на Крис (фамилното име не се съобщава) и моравата му набират популярност във Facebook страницата на Хонда и дори грабват вниманието на маркетинг експертите на компанията.

Благодарение на фенове като Крис, Facebook страницата на Хонда прескочи границата от над 1 000 000 почитатели. За да отбележи събитието, марката създава фотоалбум за самия Крис, озаглавена „Крис, ние също сме твои фенове“. Истински красивият жест от страна на Хонда към Крис идва след като ливадата пред щабквартирата получи надпис „Крис“.

Найс, а?

More from Бранимир Николов
Viva la Revolucion: В Куба ще се продават нови автомобили
Островът на свободата, популярен и като резерват за ретро автомобили ще изгуби...
Read More