Видео: Мистър Бийн гледа Ф1

Няма да коментираме глупавия сблъсък между болидите на бившият световен шампион Люис Хамилтън (Макларън - Мерцедес) и бразилеца Фелипе Маса (Ферари) от състезанието за Голямата награда на Индия. Но със сигурност ще обърнем внимание на реакцията, която ударът предизвика в един от гостите на бокса на Макларън. Актьорът Роуън Аткинсън, по-известен на човечеството като Мистър Бийн предложи на тв зрителите няколко от гримасите, които го превърнаха в легенда.

Феновете на Формула 1 едва ли са пропуснали състезанието за голямата награда на Индия. Със сигурност са видели и глупавия сблъсък между болидите на бившият световен шампион Люис Хамилтън (Макларън – Мерцедес) и бразилеца Фелипе Маса (Ферари). БГ Автоблог няма да коментира откровено тъпия инцидент, но със сигурност ще обърне внимание на реакцията, която ударът предизвика в един от гостите на бокса на Макларън.

Актьорът Роуън Аткинсън, по-известен на човечеството като Мистър Бийн предложи на тв зрителите няколко от гримасите, които го превърнаха в легенда. Нервите и напрежението си казаха думата и персонажът на Мистър Бийн взе надмощие над актьора Роуън Аткинсън. Който, между другото, е бензинов фен с истински ефектен гараж, в който живее и суперавтомобилът на 90-те години – McLaren F1.

Видеото си струва да се види, а физиономиите на Мистър Бийн започват от 1:00

More from Бранимир Николов
#найвълнуващотопътуване: част 2
Това е част 2 от #найвълнуващото пътуване с Shell и отбора на...
Read More