Колите на 2012 г. според Playboy

С основание, Playboy има над половинвековна история – това е арбитърът на добрия вкус на терена на мъжките интереси. Естествено, това включва голи жени, но означава още мода, филми, музика и всичко останало, което се купува с пари и опъва струните на мъжката душевност. Включително автомобили ...

С основание, Playboy има над половинвековна история – това е арбитърът на добрия вкус на терена на мъжките интереси. Естествено, това включва голи жени, но означава още мода, филми, музика и всичко останало, което се купува с пари и опъва струните на мъжката душевност.

Модерният мъж (естествено) харесва и автомобили, така че Playboy има собствено мнение за най-добрите екземпляри, заслужаващи трудно заработените ни левчета. Автомобилният експерт на списанието Кен Грос е съставил списък с най-добрите коли за 2012 г., като той се оглавява от Jaguar XK-R.

Lamborghini Aventador и Bentley Continental GTC окупират шест цифрената (в долари) част от ценоразписа на избраните коли. Към тях Playboy добавя и лодковидното Audi A7, както и хубавелягата Mercedes-Benz CLS 63 AMG.

За спортен автомобил на годината списанието препоръчва BMW 1 M, както и Ford Mustang Boss 302, докато за бюджетно ориентираните натури номинациите са (учудващо не-мъжкия) Fiat 500 и Hyundai Veloster. Списъкът на Playboy не включва истински офроудър, но пък в него играе Range Rover Evoque, а за феновете на екодвижението е предвиден Lexus CT 200h.

Колите на 2012 г. според Хю Хефнър можете да видите тук

More from Бранимир Николов
Невероятно но факт: Porsche, лимузина, теглич
Здравият разум ни казва, че тези три думички не могат да образуват...
Read More