Колите на 2012 г. според Playboy

С основание, Playboy има над половинвековна история – това е арбитърът на добрия вкус на терена на мъжките интереси. Естествено, това включва голи жени, но означава още мода, филми, музика и всичко останало, което се купува с пари и опъва струните на мъжката душевност. Включително автомобили ...

С основание, Playboy има над половинвековна история – това е арбитърът на добрия вкус на терена на мъжките интереси. Естествено, това включва голи жени, но означава още мода, филми, музика и всичко останало, което се купува с пари и опъва струните на мъжката душевност.

Модерният мъж (естествено) харесва и автомобили, така че Playboy има собствено мнение за най-добрите екземпляри, заслужаващи трудно заработените ни левчета. Автомобилният експерт на списанието Кен Грос е съставил списък с най-добрите коли за 2012 г., като той се оглавява от Jaguar XK-R.

Lamborghini Aventador и Bentley Continental GTC окупират шест цифрената (в долари) част от ценоразписа на избраните коли. Към тях Playboy добавя и лодковидното Audi A7, както и хубавелягата Mercedes-Benz CLS 63 AMG.

За спортен автомобил на годината списанието препоръчва BMW 1 M, както и Ford Mustang Boss 302, докато за бюджетно ориентираните натури номинациите са (учудващо не-мъжкия) Fiat 500 и Hyundai Veloster. Списъкът на Playboy не включва истински офроудър, но пък в него играе Range Rover Evoque, а за феновете на екодвижението е предвиден Lexus CT 200h.

Колите на 2012 г. според Хю Хефнър можете да видите тук

More from Бранимир Николов
България изнася за Германия повече автомобили, отколкото внася. Без майтап!
Добре дошли в България – страната на неограничените възможности. Макар да имаме...
Read More