Lazareth Wazuma V8F: Четириколесен мотор с двигател на Ferrari

Мълчанието е единствената адекватна реакция пред абсурдността на тази концепция, но детайлите около Lazareth Wazuma V8F не трябва да остават в тайна. Все пак това изглежда като един от най-добрите начини да се убиеш на 4 колела.

Мълчанието е единствената адекватна реакция пред абсурдността на тази концепция, но детайлите около Lazareth Wazuma V8F не трябва да остават в тайна.

3 литров V8 двигател от Ferrari 308 е сърцето на тази машина, а неговите 250 к.с. стигат до пътя чрез 6 степенната секвенциална трансмисия на BMW M3. За да може възстарият агрегат на Ferrari да се движи достатъчно чевръсто за съвременните стандарти, французите от Lazuma са ползвали инжектори на Yamaha. Спирачните дискове са с размерите на средна пица (12,8 цола), а теглото на четириколесния мотор е 650 кг. Достатъчно ниско, за да може моторизираното от Ferrari зверче да стресира своя укротител.

Ако търсиш най-добрият начин да убиеш себе си на 4 гуми, задължително спри вниманието си на Lazareth Wazuma V8F. Това ще ти струва 200 хил. евро.

Tags from the story
, , ,
More from Бранимир Николов
Смях в залата: Репортер повръща в тестов Мерцедес
Да се возиш при някой екстремист с мощна кола е адреналиново приключение....
Read More