Те имат оферти

В първия ден на второто тримесечие, част от местните дилъри пробват да съживят позамрелия пазар на автомобили. BMW и MINI, Mercedes-Benz и Peugeot излизат с оферти, които най-малкото си струва да се прегледат.

В първия ден на второто тримесечие, част от българските дилъри пробват да съживят позамрелия пазар на автомобили с няколко интересни хватки от търговския маркетинг. BMW и MINI, Mercedes-Benz и Peugeot излизат с оферти, които най-малкото си струва да се прегледат.

BMW и MINI
За трети път двете марки получават собствено експо, на което се събират обслужени и гарантирани от официалното представителство употребявани автомобили. Закупилите такова BMW или MINI могат да получат колата си с 36 месеца гаранция. Откъдето и да ги погледнеш, толкова продължава и гаранцията за чисто нов автомобил.
Къде и кога?
6-8 април, Интер Експо Център – зала 4, бул. Цариградско шосе 147
Какво още?
BMW клуба ще покаже най-доброто от класиките на синия пропелер.

Mercedes-Benz
Елитарно пътуване до морето с гориво за 35 лв. Това предлага Mercedes-Benz E 200 NGT BlueEfficiency. Метановата Е-класа харчи между 4,2 (извънградско) и 7,8 кг. (градско) метан за 100 км. С цена на метана от 1,60 лв. за килограм, разходката до морето ще струва 35 лв. Метановата Е-класа е достъпна срещу 95 хил. лв. с ДДС.
Къде и кога?
В момента, в представителствата на Mercedes-Benz
Какво още?
Най-неусетното превключване от бензин на метан и обратно. Изпробвано!

Peugeot
Докато очакваме следващия финансов трус, винаги можем да се огледаме за фиксирани лихви. Вносителят на френската марка предлага лизинг при твърда лихва от 4,9%. Предимствата на тази оферта са защитата от инфлация и предвидимите разходи, тези с кредити в швейцарски франкове ни разбират много добре.
Къде и кога?
В момента, в представителствата на марката.
Какво още?
Ако имаш фирма, можеш да получиш чисто нова 207-ца за по-малко от 1000 лв.

More from Бранимир Николов
Закъсал в пустинята мъж построи мотор от счупената си кола
Французин с името Емил, закъсва със своя Citroen 2CV в пустинята на...
Read More