Interamical в София

Ако на тази планета съществува действително стилна версия на автомобилния хедонизъм, това трябва да бъдат международните ретро ралита. Само си представете тази комбинация - вашият вълшебен олдтаймер, приятна компания по ваш избор, други екипажи с интересни автомобили и истории, интересни места с още по-интересен нощен живот и великолепни пейзажи.

Ако на тази планета съществува действително стилна версия на автомобилния хедонизъм, това трябва да бъдат международните ретро ралита. Само си представете тази комбинация – вашият вълшебен олдтаймер, приятна компания по ваш избор, други екипажи с интересни автомобили и истории, интересни места с още по-интересен нощен живот и великолепни пейзажи. Всичко това се прави без да бързаш, за да можеш да му се насладиш изцяло.

Някак нетипично за рали, но именно за тези им издания валидността на олимпийският принцип, че  участието е важно, е неоспорима.

Българската столица София беше финал за белгийското ретрорали Interamical. То стартира в белгийския пристанищен център Антверпен, минава през великолепния Дубровник и приключва в непознатата за европейците София. БГ Автоблог направи един крос до паркинга на хотел Хилтън, за да щракне няколко кадъра. Въпреки малкото коли (повечето участници правеха опознавателни обиколки с машините си в града), те определено си струваха.

More from Бранимир Николов
Опел Мерива: Широко отворени врати
С възраждането на Rolls Royce, нов живот получиха и вратите, които се...
Read More