Gemballa: Слагаме диаманти в боята

Металикът беше вървежен през 80-те, матът е особено оборотен в наши дни, а баровците отдавна вдигат летвата с огледален хром или огледално злато. Към набъбващия списък от ненужни екстравагантности вече можем да добавим и боя от диаманти. Като всяко умно момиче и безценната ти кола знае, че diamonds are forever.

Металикът беше вървежен през 80-те, матът е особено оборотен в наши дни, а баровците вдигат летвата с огледален хром или огледално злато. Към набъбващия списък от ненужни екстравагантности вече можем да добавим и боя от диаманти. Като всяко умно момиче и безценната ти кола знае, че diamonds are forever.

От немския тунер Gemballa обявиха, че са създали първия автомобилен лак, в който са вложени истински парченца диамант. Досега, лаковете с bling bling ефект разчитаха на стандартни кристали, метални пигменти и натрошено стъкло. Толкова прозаично, благодарни сме на швабските тунери, които ни спасяват от бремето на посредствения блясък, за да ни изпратят в орбитата на кухите клипове от Luxe TV.

Получаването на боя като тази изисква прецизно сортиране на диамантите, като те трябва да бъдат максимално мънички. Не е ясно колко ще ти струва да вапцаш колата си със смес от боя и скъпоценни камъни, но вероятно 50 Cent ще може да си позволи подобна процедура. И със сигурност ще го направи.

Така диамантената боя вдига нивото на екцесивност при персонализацията на автомобилите и дори седалките, тапицирани с кожата от член на кит вече не са достатъчно прекалени…

По Carbuzz.com

More from Бранимир Николов
Ferrari F12 Berlinetta: Красавицата е звяр
Три думи: Най-бързото Ferrari. Италианските буржоа от селцето Маранело никога не са...
Read More