Maybach: Сезонът на големите отстъпки

Безрадостната съдба на Maybach е придружена с щедри отстъпки. Така, ако по някаква причина смятате, че е изключително важно да притежавате един от последните произведени екземпляри от Maybach 57 и 62 със сигурност трябва да знаете, че може да разчитате на отстъпка от около 1/3 от цената на автомобила.

Безспорно помпозните лимузини Maybach отново се движат към миналото, след като в Daimler решиха да прекратят възраждането на луксозната марка от Германия. Безрадостната съдба е придружена с щедри отстъпки. Така, ако по някаква причина смятате, че е изключително важно да притежавате един от последните произведени екземпляри от Maybach 57 и 62 със сигурност трябва да знаете, че може да разчитате на отстъпка от около 1/3 от цената на автомобила.

А тя е между втрещяващите 360 хил. и 900 хил. евро, в зависимост от модификацията. Въпреки зашеметяващите цени на ултра-луксозната марка, Daimler губят по половин милион долара на всеки продаден автомобил. Много далеч от успешните резултати на основния конкурент Rolls Royce.

Така тече раздялата с Maybach. Немският концерн смята да предложи на ексклузивните си клиенти новото издание на Mercedes S клас, но в изпълнение Pullman. Любимото на диктаторите от края на миналия век. Не трябва да ни изненадва, че в гаража на бившето УБО има една такава.

More from Бранимир Николов
Топ 5: Най-скъпите автокатастрофи през 2009 г.
Тъй като имаме само 5 възможности, тази класация пропуска много бисери. Включително...
Read More