MINI Colletction: Мини като колекция

Изненадващ факт 1: Над 50% от продаваните в България автомобили с марката MINI са с автоматични трансмисии. Шокиращо! Тези компактни, живи, фънки-пънки автомобилчета, с пъргави турбинки и картинг окачване се обременяват от тромави автоматични скорости.

Изненадващ факт 1:
Над 50% от продаваните в България автомобили с марката MINI са с автоматични трансмисии.

Шокиращо! Тези компактни, живи, фънки-пънки автомобилчета, с пъргави турбинки и картинг окачване се обременяват от тромави автоматични скорости. Нещо повече! Българите, които плащат за тях ги искат точно такива – с хубав двигател и с кофти трансмисия. Ако приемем, че клиентите на марката в по-голямата си част са модерни градски мацки, това е донякъде обяснимо.

Изненадващ факт 2:
Доста над 50% от купувачите на автомобили с марката MINI в България са мъже.

Очевидно не е заради модерните градски мацки…

Всичко това стана ясно на MINI Collection, приятно събитие в рамките на което най-новите и интересни автомобили с марката MINI се събират за едно градско дефиле. Атрактивно, красиво и хващащо окото. И определено повод да подчертаем, че пъргавите MINI-та трябва да бъдат с механична трансмисия.

Включително и специалното изпълнение Rauno Altonen, носещо името на рали пилота, който през 60-те г. носи една от трите титли за MINI в рали Монте Карло.

Някак несериозно е …

More from Бранимир Николов
Скорост в спряло състояние – 3 лв./ час
Върхът на наглостта в потайностите на легалното паркиране в София бе стигнат...
Read More