Секс в колата? Ето как

ОК, днес е Свети Валентин, социалките са пълни със сърчица, балади и пеперудки. Както и с обяснения в любов към Трифон Зарезан. В БГ Автоблог намираме датата 14 февруари за особено удачна да публикуваме кратки (и за сметка на което полезни) съвети, касаещи правенето на любов в колата.

ОК, днес е Свети Валентин, социалките са пълни със сърчица, балади и пеперудки. Както и с обяснения в любов към Трифон Зарезан. В БГ Автоблог намираме датата 14 февруари за особено удачна да публикуваме кратки (и за сметка на което полезни) съвети, касаещи правенето на любов в колата.

Почисти
Добре е колата да бъде чиста. Не, не е добре. Задължително е! Никой не иска да подскача върху кубчета от лего, трохи и опаковки от вафли, нали?

Вариант 1

Той се отнася за хечове, седани и купета с прилични задни седалки. Те предлагат максимум място за разврат и забавление. Което в случая означава и най-много възможности.

Плюсове: Относително лесно
Минуси: Не можеш да се изправиш, дори и да е наложително

Вариант 2

Той се отнася за компактни хечове, малолитражки и 4-местни автомобили. Нищо особено, действаш сякаш си в голям седан. Ограниченото пространство обаче води до нови предизвикателства. Дръпни предните седалки към волана до техния максимум. Ще дойде миг, в който ще си благодарен за досетливостта си! Обърни внимание на дръжките над прозорците. В ключов момент, те могат да ти предложат безценна опора.

Плюсове: Много интимно.
Минуси: Твърде интимно. Известна вероятност от контузии.

Вариант 3

Говорим за комбита, катафалки и пр. Тук нещата са лесни. Сваляш задната седалка, получаваш дъъъъъълъг равен под. И сте вие! Задължително си вземи одеяла. Това не е креват, нито диван.

Плюсове: Лесно и удобно
Минуси: Вероятно комбито е работен кон

Вариант 4

Визираме ванове, включително компактни MPV-та. Тук е истински лесно. Има квартири с по-малки спални от еднообемен ван.

Плюсове: Фактически говорим за секс стая на колела

Минуси: Щедрото остъкляване изисква … постигането на дискретност

Вариант 5


Двуместни купета. Хехехе, тук става интересно. Липсват задни седалки или ако ги има, пекинезче би откачило в тях от клаустрофобия. Т.е. всичко трябва да се върши на предните седалки.

Плюсове: Тези коли са създадени, за да превръщат собствениците им в сексуални обекти
Минуси: Вътре е наистина тясно …

Вариант 6

Кабриолети, роудстъри и други отворени каросерии (включително пикапи) . Тук проблемът е по-скоро къде да паркираш, отколкото как да го направите. Затворената каросерия дава някакво уединение, но с малко кабрио не е много по-различно, отколкото на пейка в парка.

Плюсове: На точното място, може да бъде невероятно
Минуси: Въпросът „Извинете, имате ли огънче” е съвсем вероятен

Източник: Jalopnik.com

More from Бранимир Николов
Веригите за сняг излизат в пенсия. Идват чорапите :)
Движението по блестящо полиран лед или отлично утъпкан сняг може да бъде...
Read More