39-годишна британка е най-успешният търговец на Bugatti в света

Ако нейните колеги продават средно по 3 екземпляра от бутиковия Veyron на месец, за миналата година Анита Крисан е успяла да реализира общо 11 продажби. Резултатите от нейните усилия й носят прякора „Жената за $15 млн.” и я превръщат в най-добрия търговец на ексклузивната марка.

Запознайте се с Анита Крисан. Тя е жената, която в най-тежките дни на автомобилния бизнес успява да продаде близо по 1 кола на месец с цена от $2,2 млн. Тя е най-успешния търговец на Bugatti.

Анита е дискретна по отношение на възнаграждението си, но по неписаните правила на автомобилната търговия при успешна сделка, търговецът получава между 5 и 10% от маржа на дилъра. В случая с Bugatti това със сигурност са добри приходи. Което не личи особено от скромния дизелов VW Golf, който Анита шофира като служебен автомобил.

Ако нейните колеги продават средно по 3 екземпляра от бутиковия Veyron на месец, за миналата година Анита Крисан е успяла да реализира общо 11 продажби. Резултатите от нейните усилия й носят прякора „Жената за $15 млн.” и я превръщат в най-добрия търговец на ексклузивната марка. За да стигне до тук тя е стартирала кариерата си като администратор в един от британските дилъри на Honda.

Но това се постига с цената на много работа. Анита е на линия 24/7. Това означава, че ако потенциален клиент от близкоизточния регион й звънне в 3 сутринта, за да попита още веднъж за гаранцията или за възможностите на колата – тя винаги вдига телефона си. Най-успешния търговец на Bugatti-та винаги и задължително присъства лично на доставката на продадения от нея Veyron. Без значение къде се случва това.

Пред журналисти Анита Крисан казва, че иска да види повече търговци на Bugatti от нежния пол. В момента те са обощо 4. За целия свят.

По Daily Mail

More from Бранимир Николов
Крис Бенгъл: Цялостно творчество
Дори тези, които бегло се заглеждат в автомобилните форми със сигурност са...
Read More