Искаш Fiesta за цяло лято с безплатно гориво и нов iPhone? Ето как

Готина игра в социалните мрежи, организирана от представителството на Ford в България може да ти донесе Ford Fiesta за цяло лято с винаги пълен резервоар и като добавка – чисто нов iPhone, за да не тъгуваш за изтеклия бонус, когато се наложи да се разделите със симпатичната Fiesta. Играта е базирана във Facebook, като тя тече на няколко етапа...

Готина игра в социалните мрежи, организирана от представителството на Ford в България може да ти донесе Ford Fiesta за цяло лято с винаги пълен резервоар и като добавка – чисто нов iPhone, за да не тъгуваш за изтеклия бонус, когато се наложи да се разделите със симпатичната Fiesta.

Играта е базирана във Facebook, като тя тече на няколко етапа. В първия, потребителите трябва да споделят какво биха направили с Ford Fiesta за 24 часа. Авторите на 24-те най-интересни идеи ще имат възможността да ги реализират във видеоклип. Най-доброто видео печели голямата награда, а както вече споменахме – тя е истински примамлива.

Ние в БГ Автоблог сме наясно, че в Интернет съдържанието е цар, а във Ford MOTO-PFOHE очевидно знаят, че големият цар е потребителското съдържание.

Включи се в играта от тук

More from Бранимир Николов
Isuzu с 8 пъти ръст на печалбата
Помните ли ги? Онези ръбати джипки от началото на 90-те и странните...
Read More