Опел Адам търси Ева

Опел Адам търси своята Ева. И тук не говорим за отчаяна обява за запознанства, а за любов от пръв поглед! Малкият "лайфстайл" (каквото и да означава това) модел на Opel е фокусиран върху намирането на модерната градска мацка (отлично знаем какво означава това) и печели точки с атрактивна външност, както и с изумителен интериор (Automotive Interiors EXPO 2013 AWARD наградата за вътрешен дизайн на сериен автомобил).

Опел Адам търси своята Ева. И тук не говорим за отчаяна обява за запознанства, а за любов от пръв поглед! Малкият “лайфстайл” (каквото и да означава това) модел на Opel е фокусиран върху намирането на модерната градска мацка (отлично знаем какво означава това) и печели точки с атрактивна външност, както и с изумителен интериор (Automotive Interiors EXPO 2013 AWARD наградата за вътрешен дизайн на сериен автомобил).

В рамките на Around the World in a Day Programme, новият Опел Адам беше наличен за кратки разходки. Трудно е да му устоиш с наситените и контрастни цветове. Минувачите също го забелязват и често пъти обръщат глави, за да изпратят с поглед малкия Адам, който ще търси своята Ева.

Накратко, новият Опел Адам е симпатичен градски автомобил, конструиран върху платформата GM Gamma II, която приютява предишното поколение на Corsa, Meriva и Tigra. Засега, двигателите са с работен обем от 1,2 литра (70 к.с.) и 1,4 литра (във версии с 87 и 100 к.с.), а скоростната кутия е 5-степенна. Колата впечатлява с нестандартен дизайн, както отвън, така и отвътре, но най-интересна е мекотата, с които изпълнява командите, които получава. Плавно, леко и без мрънкане. Момичетата ще я харесат!

Tags from the story
, , ,
More from Бранимир Николов
MINI Cooper JCW: Тънка червена линия
Новото MINI предизвиква смесени чувства. Най-новото – още повече. JCW версията му...
Read More