Автомобили върху скейтове. Да – да!

Не е задължително да си скейтър, за да харесаш тези бордове. Илюстрирани с щампи не на реални автомобили, а на моделчета в мащаб 1:12, 1:18 и разбира се – познатия на всички ни 1:43. Резултатът от съвместния проект между производителя на скейтове Robotron и на автомобилни модели Minichamps включва скейтборд дъски с щампи на легендарни машини като Alfa GTA, Porsche 911 2,7 RS, Mercedes 300 SEL 6.8 (известен още като червеното прасе), Porsche 904 и т.н.

Не е задължително да си скейтър, за да харесаш тези бордове. Илюстрирани с щампи не на реални автомобили, а на моделчета в мащаб 1:12, 1:18 и разбира се – познатия на всички ни 1:43.

Резултатът от съвместния проект между производителя на скейтове Robotron и на автомобилни модели Minichamps включва скейтборд дъски с щампи на легендарни машини като Alfa GTA, Porsche 911 2,7 RS, Mercedes 300 SEL 6.8 (известен още като червеното прасе), Porsche 904 и т.н.

И докато сме още на тази вълна, не трябва да пропускаме факта, че BMW-запалянковците сред скейтърите могат да намерят перфектната дъска за себе си от Elefant Supply Co. Това е щатски блог за BMW-исти, фокусиран върху ретро баварките и най-вече тези със спортен ген.

Със сигурност, тези дъски биха изглеждали чудесно като декорация за стена. Или пък като средство за придвижване. Стига да не паднеш върху лицето си.

Източник: Petrolicious

More from Бранимир Николов
Мементо мори. 4 жизнеутвърждаващи идеи за автопогребения
4. Тялото ти върху мотоциклет. Пуерториканец ще присъства на собственото си погребение...
Read More