Най-четените публикации в БГ Автоблог за 2013

Ситуацията е почти като през 2010 г. Само, че местата на първия и втория са разменени. Явно качественото съдържание е като виното. Колкото повече отлежава, толкова е по-търсено. Ето я и топ петицата на 2013 г.

Ситуацията е почти като през 2010 г. Само, че местата на първия и втория са разменени. Явно качественото съдържание е като виното. Колкото повече отлежава, толкова е по-търсено. Ето я и топ петицата на 2013 г.

1. 5 причини, поради които Бугати Вейрон струва $1,7 млн.

Технологичният шедьовър на VW е най- във всичко. Скорост, ускорение, цена … И въпреки всичко, Бугати продължават да губят със всеки един продаден автомобил. Но тази баснословна сума има своето обяснение. И то е в тази публикация.

2. Дачия Дъстър: Много кола за (много) малко кеш

Добре дошли в живия български живот. Тъй като сме бедни, търсим достъпни коли. Дачия Дъстър предлага много за парите си и всички сме любопитни дали е добра сделка. Защото чисто нов всъдеход за 20-на хил. лв. (стартова цена) е добра оферта. Но къде са компромисите?

3. Алфа Ромео 159: (Вече) старата чанта, която винаги ще бъде лачена

Куоре спортиво бумти и в българските сърца. Прекрасната Алфа 159 вече е на възраст, цените на вторичния пазар вече се движат около постижимите 10 хил. лв., ето защо този тест драйв печели внимание. От момента, в който този автомобил стана достъпен за повече българи е нормално да се поинтересуват дали тази кола е толкова добра, колкото изглежда?

4. Доказано: Немските коли несправедливо набедени за най-здрави

Живеем в държава, чиято автомобилна култура в момента е доминирана от две марки – BMW и VW. В този ред. Винаги, винаги, абсолютно винаги, феновете на немското автомобилостроене вадят тезата, че немските коли са най-здрави. Като се започне от бащиния пасат и се свърши с тройката от младежките години. Упс, имаме опровержение …

5. Рено Каптур: Кросоувър, но не точно …

Добре изглеждащо малко джипче за прилични пари. Renault в България трябва да почерпят. Има интернет-интерес към това им предложение. Всъщност, този тест драйв на Каптур е единственият блог пост от 2013 г., който успява да се промъкне в топ 5-та на най-четените текстове за годината на БГ Автоблог.

Приятно четене!

More from Бранимир Николов
Ford Puma: Вероятно най-добрият малък кросоувър. Засега
Първият опит на Ford при малките всъдеходи беше неуспешен. Ecosport стана първото...
Read More