Honda с най-добрите автомобилни реклами за 2013 г.

Поне така твърдят от The One Club, щатска фондация, която работи за поощряване на креативността в рекламната индустрия. Техните награди за автомобилни проекти бяха обявени на автосалона в Детройт. И Honda печели три от общо шестте награди. Като го прави с блестящи идеи с изкъртващо изпълнение.

Поне така твърдят от The One Club, щатска фондация, която работи за поощряване на креативността в рекламната индустрия. Техните награди за автомобилни реклами бяха обявени на автосалона в Детройт. И Honda печели три от общо шестте награди. Като го прави с блестящи идеи с изкъртващо изпълнение.

Също като предния път, в който ни отнесе главите с рекламното видео The Cog // Болтчето.

И ако някой (също като нас) е смятал за невъзможно в едно видео от минута и половина могат да бъдат смесени «Генезис» на Кристофър Нолан и невъзможните графики на Мориц Ешер, той греши. Ние също.

ТВ спот // Hands // Honda

Online реклама // Sound of Honda // Honda

Интерактивна реклама // Driveway Decision Maker // Hyundai Elantra

Експериментални формати 1 // A Window into the Near Future // BMW i

Експериментални формати 2 // Endeavour Campaign // Toyota Tundra

Награда на публиката // Illusions // Honda

Печат // Букви // FIAT

fiat-letters-1
FIAT печелят наградата със специален шрифт, във всяка буква от която е вплетен автомобилен символ. Различните букви се отпечатват на постери, които при залепянето формират думи, апелиращи срещу писането на SMS по време на шофиране.

Tags from the story
,
More from Бранимир Николов
Рено Меган: Френска целувка
Сред другите големи плюсове на новият Меган са учудващо добрия интериор за...
Read More