5 интересни и безплатни смартфон игри. И всичките с автомобили

Също като лющенето на белот, да цъкаш игрички е тотална загуба на време. Но за сметка на това е толкова сладко ;) А смартфоните дават възможност да играеш в движение, което вече не е за пропускане. По тази причина редим класация на най-добрите (понеже сме в България) и безплатни автомобилни заглавия за iPhone и Android.

Също като лющенето на белот, да цъкаш игрички е тотална загуба на време. Но за сметка на това е толкова сладко 😉  А смартфоните дават възможност да играеш в движение, което вече не е за пропускане. По тази причина редим класация на най-добрите (понеже сме в България) и безплатни автомобилни заглавия за iPhone и Android.

3_gti002

GTI Racing

Принципно приятна и интересна, добра физика и прилична графика. Можеш да караш само Golf GTI от различни поколения, а съперниците са други VW. Което прави играта задължителна за всеки член на VW клуба, но не и предпочитана от всички останали. Все пак трябва да отчетем факта, че GTI Racing е част от рекламната кампания за новия Golf GTI, така че липсата на други коли не е изненада. Има я и за РС.
изцяло безплатна // iOS // Android

 

 

 

csr-racing

CSR Racing / CSR Classics
CSR е вероятно най-добрият драг рейсинг симулатор, който може да се намери в iTunes и Google Play. Играта предлага интересни съперничества, смислен тунинг и добри автомобили. Една идея по-агресивна от необходимото при натиска за плащане.
безплатна за игра // iOS // Android

 

Smash-Bandits-Main-580x374

Smash Bandits
Чудесна е! Иска от теб да избягаш от полицаите и да потрошиш всичко по пътя си. Отваряш нови коли, преминавайки през 25 нива и нанасяйки максимум щети. Графиката и детайлите са достатъчно добри, за да й се радваш на малък екран и съдържа точната смес между разрушение и каране.
безплатна за игра // iOS // Android

 

real-racing-3

Real Racing 3
Много добра игра с 10 истински писти и 22 епични автомобилни марки, представени и с ретро модели. Графиката е десетка, физиката и детайлите също. Зарибяването е тотално. Драмата е в грозния натиск да инвестираш, за да играеш. Отказът да похарчиш трудно спечелените виртуални приходи те принуждава да чакаш, докато колата се възстанови. Ако искаш да направиш ново състезание веднага, ще трябва да си платиш. Можеш да си мериш времената с Facebook приятели, но нямаш истински мултиплейър.
безплатна за игра // iOS // Android

 

asphalt-8

Asphalt 8
Нереални скокове и трикове, които можеш да направиш с над 60 наистина добри машини, включително Ferrari, за които знаем, че трудно дават лиценз. Играта яде батерията като подивяла, но за сметка на това получаваш силна графика. Плюс това имаш истински мултиплейър, т.е. можете да се съберете цяла стая дангалаци и да си покрещите заедно или пък да си търсиш жертви в гейм сървъра.
безплатна за игра // iOS // Android // Windows 8

More from Стоил Моллов
Топ 5 премиери от автосалона в Париж
Бихме искали да можем да ви зарадваме с френско шампанско или поне...
Read More