Виртуална разходка във V8 Hotel в Щутгарт, гаражът за твоето тяло

Тематичните хотели биха могли да бъдат забавни, но за нас V8 Hotel в Щутгарт е десетка отвсякъде. Всичко в него е подчинено на автомобилите! Започваме с рецепцията, която сама по себе си е относително стандартна, но срещу нея е паркиран 50-рски Morgan в британско състезателно зелено. Какво посрещане! Зад него виждаме леко дървен стенопис, който след виртуалната разходка се оказа, че не е единствен. Продължаваме със стаите, можете да избирате между автомивка, Rennsport стая, тунинг стая, носталгична стая, стая бензиностанция, Route 66 стая и ...

Тематичните хотели биха могли да бъдат забавни, но за нас V8 Hotel в Щутгарт е десетка отвсякъде. Всичко в него е подчинено на автомобилите! Само гледай …

Започваме с рецепцията, която сама по себе си е относително стандартна, но срещу нея е паркиран 50-рски Morgan в британско състезателно зелено. Какво посрещане! Зад него виждаме леко дървен стенопис, който след виртуалната разходка се оказа, че не е единствен. Продължаваме със стаите, можете да избирате между автомивка, Rennsport стая, тунинг стая, носталгична стая, стая бензиностанция, Route 66 стая и т.н.

Автомобилната тема присъства дори в баните, които са дискретно декорирани с автомобилни огледала и хромирани тасове. В коридорите могат да се видят платна с автомобилни класики, а някои от стаите са украсени с постери.

Всичко това е достъпно от 135 евро за единична и 155 евро за двойна стая, апартаментите са по 455 евро на нощ. Това е важна информация, в случай, че решите да посетите легендарните музеи на Porsche и Mercedes, които също като V8 Hotel са в околностите на Щутгарт. Не би имало по-подходящо място да отседнеш, ако посещаваш града като автомобилен турист. На прилична цена, V8 Hotel предлага и музеен пакет, който освен нощувки и закуски, включва билети за музеите на Porsche и Mercedes, както и ваучер за напитка в близката бирария.

Направи си виртуална разходка във V8 Hotel, безплатно е!

Tags from the story
, ,
More from Бранимир Николов
Mitsubishi Outlander PHEV: Хибрид в контакта
Преди точно 20 години, Mitsubishi бяха готината японска марка, която предлагаше цивилната...
Read More