Volvo Trucks Bulgaria: Братята Пулеви и братята FH

Отдавна не сме се натъквали на толкова готино автомобилно (добре де, камионджийско) видео, което да е снимано в България. И не, текущата реклама на Infiniti по телевизията, не е готина. Volvo Trucks Bulgaria обаче удрят десетка с техния клип "Братята", който включва братята Кубрат и Тервел Пулеви, както и камионите от FH серията FH16 и FH600. Идеята на видеото е да репликира към клипчето на Volvo Trucks с Жан-Клод ван Дам, в което той прави шпагат между два успоредно движещи се камиона.

Отдавна не сме се натъквали на толкова готино автомобилно (добре де, камионджийско) видео, което да е снимано в България. И не, текущата реклама на Infiniti по телевизията, не е готина. Volvo Trucks Bulgaria обаче удрят десетка с техния клип “Братята”, който включва братята Кубрат и Тервел Пулеви, както и камионите от FH серията FH16 и FH600.

Идеята на клипчето е да репликира рекламното видео на Volvo Trucks с Жан-Клод ван Дам, в което той прави шпагат между два успоредно движещи се камиона. БГ изданието разчита на звездите на родния бокс Кубрат и Тервел Пулеви, които въртят геврека на камионите с боксови ръкавици. Очевидно, воланът е лек и стабилен, като от прес инфото научаваме, че отговорността за това е на системата Volvo Dynamic Steering.

Режисьор на тази красотица е Александър Моллов, снимките са направени на летище Лесново, като за тях е използван и куадкоптер с дистанционно управление.

Братята, английска версия с дублаж на Башар Рахал

Жан-Клод ван Дам

More from Бранимир Николов
Новото BMW Серия 7 вече е тук
Тиха музика от акустични цигулка, чело и роял. Приглушена светлина и тихи...
Read More