6 перфектни коли, с които бихме прекарали лятото. Отново

Седиш си в офиса и вместо да произвеждаш брутен вътрешен продукт, защото, все пак, това е основната причина да си в офиса, мислено си съставяш перфектния каталог на летните брички. Какво трябва да има вътре? Нещо помпозно, нещо открито, нещо бързо, нещо класическо, нещо нестандартно и нещо семпло. Тест драйв секцията на БГ Автоблог предлага всичко това. Виж ги от 1 до 6 и им се радвай, така както и ние.

Седиш си в офиса и вместо да произвеждаш брутен вътрешен продукт, защото, все пак, това е основната причина да си в офиса, мислено си съставяш перфектния каталог на летните брички. Какво трябва да има вътре? Нещо помпозно, нещо открито, нещо бързо, нещо класическо, нещо нестандартно и нещо семпло.

Тест драйв секцията на БГ Автоблог предлага всичко това. Виж ги от 1 до 6 и им се радвай, така както и ние.

1. Rolls Royce Phantom Drophead Coupe

rolls-drophead-coupe-12

Ако кралската яхта „Британия” има сухоземен вариант, това вероятно е Rolls Royce Drophead Coupe. Говорим за гигантско кабрио с обзавеждане от дървен масив и килими с деблина половин пръст. Движи се като вълшебно килимче и те кара да се осъзнаеш класово. По начин, по който нито една друга движима вещ не може да го направи…
Повече

2. BMW 435i Cabrio

bmw-435i-cabrio-2

Кое е по-приятно? Вечерна разходка по крайбрежнта алея или да стигнеш с кабрио до тази алея? Сложен въпрос. Почти екзистенциален… BMW 435i Cabrio накланя везните към втория вариант, но не пренебрегвайте разходките. Освен, че са полезни здравето, насищат дробовете ви с чист кислород. Също като … BMW 435i Cabrio.
Повече

3. Nissan GT-R

nissan_gtr

Едно пътуване до морето, може да бъде живототрептющо, ако е поверено на Nissan GT-R. Както е известно, любимата Годзила не би имала нищо против да те гризне на закуска. Но ако си достатъчно печен да не го допуснеш, би могъл да стигнеш до „Слънчака, бате” за 2 часа, 3 минути и 44 сек. със средно оцапани гащи.
Повече

4. VW Kubelwagen

IMG0080A

Има нещо декадентски възхитително в това да притежаваш ретро кабрио с полупарцалив покрив и небрежния поглед на човек, който прекарва 2 от летните месеци в близост до брега. Животът често пъти е несправедлив, но едно лято с Kubelwagen със сигурност е възхитително. Представи си го като военната версия на костенурката, без покрив и с квадратен дизайн.
Повече

5. Peugeot RCZ

peugeot-rcz-560

Нестандартно купе през лятото е като греяна ракия през зимата. Много добро предложение. Също като купето на Peugeot. Секси извивките на RCZ обръщат глави и можем лично да го потвърдим. Добавяме големия багажник и магистралния комфорт, за да превърнем кратките летни трипове с Peugeot RCZ в естетски комфорт.
Повече

6. Dacia Duster Adventure

photo (51)

Какво по-добро от леко гримирано, но все така непретенциозно всъдеходче с много симпатична цена. Dacia Duster Adventure става за пясък, не и за спане. Но безпроблемно ще ти пренесе палатката до мегазачуканите чукари, на които искаш да опънеш бивак в бягството ти от мегахитовете на това лято.
Повече

More from Бранимир Николов
Новото Porsche 911: Решлифованият диамант
Може да го наречете сизифовско усилие, но Porsche наричат този половинвековен цикъл...
Read More