Най-вълнуващото пътуване (ще) е с Мария Силвестър. И Shell

Не знам дали има по-желан спътник в една кола от безобразно симпатичната, чаровна и луда Мария Силвестър, но на БГ Автоблог му се случва точно това! Не завиждайте, ще се държим в течение за тази история... Мира и Алекс са другите двама спътници, с които ще правим "Най-вълнуващото пътуване" из цяла България. А така!

Не знам дали има по-желан спътник в една кола от безобразно симпатичната, чаровна и луда Мария Силвестър, но на БГ Автоблог му се случва точно това! Не завиждайте, ще се държим в течение за тази история…

Авторът на тези редове, Бранимир Николов (в ляво) – основателят, създателят и единствен автор в БГ Автоблог (ще) бъде част от отбора на Мария Силвестър в играта на Shell и Дарик радио – “Най-вълнуващото пътуване”. Идеята на играта е да събере 4 свежи личности в една кола (в нашия случай е последен модел VW Golf Sportvan, който е старото Golf +, но с 15 к.с. по-мощно и вероятно по тази причина вече имаме и спортни елементи ;), да ги снабди с карта за гориво и да ги изпрати да пътуват за два дни из цяла България. Всеки от отборите ще бъде следен от снимачен екип, но ние пак ще се забавляваме въпреки тях.

В отбора на Мария Силвестър са още журналистката Мира и моторджията Алекс, които са точно толкова добри, колкото и самата Мария. Отлично!

More from Бранимир Николов
Audi SQ7 маркира Витоша
Винаги сме харесвали готините реклами и поводът за този блог пост е...
Read More