Механика на флуидите с UV боя, неонови лампи и Ferrari California T

Пубертет, каран през 90-те години минаваше под знака на „марковите маратонки“ и белите тениски в дискотеките. Първото е ясно защо, но второто се практикуваше заради неоновите лампи и ефекта, който хвърляха върху белите цветове. Епичен кич! Не така стоят нещата с клипчето на Ferrari USA, което ни убеждава, че новото California T е истинско произведение на изкуството като го заливат с UV боя, осветяват го с неонови лампи и всичко това се случва пред гигантски вентилатор.

Пубертет, каран през 90-те години минаваше под знака на „марковите маратонки“ и белите тениски в дискотеките. Първото е ясно защо, но второто се практикуваше заради неоновите лампи и ефекта, който хвърляха върху белите цветове. Епичен кич!

Не така стоят нещата с клипчето на Ferrari USA, което ни убеждава, че новото California T е истинско произведение на изкуството като го заливат с UV боя, осветяват го с неонови лампи и всичко това се случва пред гигантски вентилатор.

Резултатът е магнетичен. А в това видео ще видите как е постигнат!

A Look Inside the Art of Form from Ferrari USA on Vimeo.

Всичко това, че и повече може да видите в специалния микросайт, създаден от Ferrari USA с името State of The Art. Чукни върху този линк и си там 🙂

Tags from the story
,
More from Бранимир Николов
Новото Пежо 508: Въпрос на вкус
Някога, не чак толкова отдавна, афинитетът на европейците към семейните седани беше...
Read More