5 коледни подаръка за автомобилния ентусиаст (които и ние бихме искали да получим)

Празницте са близо, треската с подаръците – още повече. Ако важен за сърцето и душата ви човек обожава автомбилите, ние имаме няколко идеи как да го зарадвате. И то как!

Празницте са близо, треската с подаръците – още повече. Ако важен за сърцето и душата ви човек обожава автомбилите, ние имаме няколко идеи как да го зарадвате.

И то как!

1. Ваучер от Vilner

10346059_10152148754593269_4103621348286397707_n
Дизайнерското студио Vilner е известно в България и по света с уникалните си разработки на автомобилни интериори и екстериори. Ти обаче не знаеш, че студиото предлага и ваучери за подаръци, които могат да бъдат похарчени при бандата на Vilner. Нов ергономичен волан, цветни колани или друга дизайнерска екзотика могат да бъдат чудесен подарък, не за колата, а за човекът в нея.

2. Lego Creator Mini Cooper S

10242_IN_MA.indd
1077 парчета Lego очакват да ги съединиш в осемдесетарско Mini. Този конструктор е с цена от $99,99 долара и всеки цент от тях си струва. Когато го сглобиш, ще получиш Cooper S в британско състезателно зелено с бели ивици върху предния капак, бял покрив и бели капачки на огледалата. Интериорът предлага функционален волан и скоростен лост и ръчна спирачка, които се движат. Как да не го пожелаеш (за себе си!)

3. Самоучастие в Autocredit покупка на кола

autocredit
Да подариш на някого автомобил е страхотно, но не всички можем да си го позволим и не на всеки е разумно, дори и да можем. Но да подпомогнеш покупката на желаната кола е мил и полезен жест. Аутокредит финансират подобни начинания, но изискват % самоучастие. Можеш да се включиш с него, а вноските по остатъчната сума да бъдат за бъдещия собственик на колата.

4. Курс по майсторско шофиране в школата на Павел Жеков

(Почти) всички искаме да караме колите си с вратите напред, но не всички могат да го направят без последствия. Дори и да могат, има какво да научат от рали шампиона Павел Жеков, който премести школата си от Сливен край софийското село Чепинци. Там можеш да се пързаляш върху макадам като този от рали Финландия и да усвояваш тънкостите на шофирането на кола с предно, задно или 4х4.

5. Карбонова щипка за пари и кредитни карти от Z-Clip

Z-Clip from 2nd Generation Films on Vimeo.

С цена от $149 за най-скъпия модел на Z-Clip, това не е евтин подарък. Но е точно толкова ефектен, колкото и истинския карбон в колите. Освен това е безкрайно удобен и шансовете някой да направи същия подарък са близки до нулата. Карбоновата щипка идва с калъфче за кредитни и дебитни карти от естествена кожа и не може да се счупи, дори да вкараш в нея няколко хилядарки. Което ти пожелаваме от сърце!

More from Бранимир Николов
Секс в колата? Ето как
ОК, днес е Свети Валентин, социалките са пълни със сърчица, балади и...
Read More