Най-четените публикации в БГ Автоблог за 2014 г.

БГ Автоблог ще запомни изминалта 2014 г. с близо 40% увеличение на трафика и с близо 3 пъти по-дълги потребителски сесии. Като за самиздат, това са чудесни резултати! Такива са и данните за най-четените публикации в БГ Автоблог за 2014. №1 продължава да бъде публикация от 2010 г. Шокиращо, нали? Клик върху снимката и ще научиш повече!

БГ Автоблог ще запомни изминалта 2014 г. с близо 40% увеличение на трафика и с близо 3 пъти по-дълги потребителски сесии. Като за самиздат, това са чудесни резултати! Такива са и данните за най-четените публикации в БГ Автоблог за 2014. №1 продължава да бъде публикация от 2010 г. Шокиращо, нали? Скрол надолу и ще научиш повече!

5. DACIA SANDERO STEPWAY: САНДЕРО НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА

dacia-sandero-stepway-1

„…Забележително полиестерната тапицерия може да е устойчива на лекета, почистването им и на дебели задници, но не е особено приятна при допир. От друга страна, Sandero Stepway предлага 5 смислени места, делима задна седалка в съотношение 2/3 и близо 400 литров багажник…”
Повече

4. БМВ СЪБОР `14: КАК ЕДНО СУБАРУ КАЛНО ОТКРАДНА ШОУТО

photo (98)

„…Всъщност, Субаруто открадна шоуто на баварските фенове със спорна от естетическа гледна точка серия пергели в калта. Истинската изненада обаче се явява стопанската иницатива на анонимния заралия със зелената Импреза, който срещу скромната сума от 10 лв. извади доста затънали в калта БМВ-та. Тук единствения смислен въпрос е Къде са били Х3-те и Х5-те? И всичко това се случи докато локалните крале на задното предаване бяха на годишното си поклонение. Вероятно по тази причина в българския БМВ форум и в момента гори малък пожар, в който блещукат всякакви искри…”
Повече

3. ДАЧИЯ ДЪСТЪР: МНОГО КОЛА ЗА (МНОГО) МАЛКО КЕШ

IMG0031A

„…Много е дразнещо, когато ни предложат бляскав прототип като Дачия Дъстър, а след това получаваме уродлив сериен автомобил като Дачия Дъстър. Това е като да те зарибят с готина кола, а от серийното производство получаваш автомобилната версия на Васа Ганчева с торбички под очите и гигантски задник, описан в детайли от пола с размерите на летищен ръкав…”
Повече

2. РЕНО КАПТУР: КРОСОУВЪР, НО НЕ ТОЧНО …

reno-captur
„…Да кажем „здрасти” на истината в очите. Renault Captur е достатъчно смел, за да се пакетира като кросоувър с предно предаване. Само и единствено. Без 4х4 опция, която значително ще оскъпи машината и която ще бъде поръчвана от малцина. Тази смелост предизвиква един резонен въпрос и той е дали (все пак) Captur е истински кросоувър или e просто повдигната версия на Clio?…”
Повече

1. 5 ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО BUGATTI VEYRON СТРУВА $1,7 МЛН.

2006-bugatti-veyron-w16-ra-cutaway-1280x960

„…8 литра, 16 цилиндъра, 64 клапана, 4 разпределителни вала, 4 турбокомпресора, 1001 к.с. При максимални обороти, двигателят на Bugatti Veyron изяжда 47 хил. литра въздух. Толкова, колкото ще употребите през следващите 4 дни от живота си…”
Повече

More from Бранимир Николов
Havana Motor Club: Документалката за кубинските драгстери
Това е спортна документалка, фокусирана върху няколко кубински ентусиасти, опитващи се да...
Read More