Nissan GT-R Nismo: 1 от 50 е продаден в България

ОК, вече сме на картата с модерните автомобилни уникати. Преди време Nissan обявиха свръхлимитиран тираж за свръхгодзилата GT-R Nismo от едва 50 екземпляра. С радост съобщаваме, че един от тях е продаден в България и вече е на родна земя. Станахме свидетели на официалното връчване на ключовете от тази (действително) уникална кола и дори успяхме да се намърдаме вътре. За да се порадваме на изобилието от карбон, да се учудим на мокета, с който са тапицирани ниските части от корите на вратите, както и да се възхитим от карбоновата дъска за гладене, кацнала върху багажника под формата на спойлер.

ОК, вече сме на картата с модерните автомобилни уникати. Преди време Nissan обявиха свръхлимитиран тираж за свръхгодзилата GT-R Nismo от едва 50 екземпляра.

С радост съобщаваме, че един от тях е продаден в България и вече е на родна земя. Станахме свидетели на официалното връчване на ключовете от тази (действително) уникална кола и дори успяхме да се намърдаме вътре. За да се порадваме на изобилието от карбон, да се учудим на мокета, с който са тапицирани ниските части от корите на вратите, както и да се възхитим от карбоновата дъска за гладене, кацнала върху багажника под формата на спойлер.

Освен него се порадвахме и на пълната NISMO гама в лицето на компактния всъдеход Juke и острилката 370Z, като последната набира стотака за само 5,2 сек.
Актьорът и музикант Орлин Павлов се включи в „Предизвикателството GT-R”, в рамките на което той прави опити да пее, докато GT-R се опитва да огъне законите на физиката. По неговите собствени думи, това е невъзможно. Следващият участник в това предизвикателство е любимата на всички ни синоптичка на Нова ТВ Никол Станкулова.

Никол, чакаме с нетърпение и твоето видео! Междувременно хвърляме едно око на клипчето с Орлин …

Tags from the story
, , ,
More from Бранимир Николов
Honda CR-Z: Виртуалният спортист
Карането в икономичен режим изисква изключително здрава психика. Тогава Honda CR-Z сякаш...
Read More