Новият Форд Мустанг вече е в България

Дилърите на Moto Pfohe приемат поръчки за легендарното щатско „пони“. По неофициална информация, цените на Мустанг в България ще стартират от около 80 хил. лв. за малкия 2,3 литров Ecoboost двигател и ще започват от около 100 хил. лв. за 5-литровия V8 мотор. За първи път в историята на синия овал, Mustang ще се предлага официално в Европа. Досега, този автомобил беше достъпен единствено отвъд Атлантика. Тази половинвековна несправедливост вече е поправена и клиентите на Ford в Европа (а и в България) ще се радват на същата 5-годишна гаранция без оглед на изминатите километри, както и за своята нова Fiesta.

Дилърите на Moto Pfohe приемат поръчки за легендарното щатско „пони“. По неофициална информация, цените на Мустанг в България ще стартират от около 80 хил. лв. за малкия 2,3 литров Ecoboost двигател и ще започват от около 100 хил. лв. за 5-литровия V8 мотор.

За първи път в историята на синия овал, Mustang ще се предлага официално в Европа. Досега, този автомобил беше достъпен единствено отвъд Атлантика. Тази половинвековна несправедливост вече е поправена и клиентите на Ford в Европа (а и в България) ще се радват на същата 5-годишна гаранция без оглед на изминатите километри, както и за своята нова Fiesta.

Мустанг беше официално представен в България от рали пилота Крум Дончев. Колата спечели адмирации със забележителния triple yellow цвят, характерния дизайн и неустоимото излъчване.

 

Оказа се обаче, че звукът от V8 двигателя е на успокоителни и то силни. Това стана ясно след форсирането му от страна на 4-кратния рали шампион на България. Ние в БГ Автоблог сме убедени, че този проблем може да бъде лесно решен с друга изпускателна система.

Запознайте се с новия Мустанг на български език: http://ford.bg/mustang/

More from Бранимир Николов
Уличен боец: Motto Guzzi 1000S
Ето ни отново с рубриката “Уличен боец”, в която ви предлагаме снимки...
Read More