Vilner със собствено студио в Китай

България вече не изнася само автомобилни компоненти, които ще бъдат тихо закрепени в нечия кола. От тази седмица в китайската столица Пекин функционира официално представителство на студио Vilner. Това събитие отбелязва първия износ на български автомобилен дизайн. Китайският шоурум на българското ателие побира 4 автомобила и при прерязването на лентата първият местен клиент на Vilner получи току що персонализираната си кола.

България вече не изнася само автомобилни компоненти, които ще бъдат тихо закрепени в нечия кола. От тази седмица в китайската столица Пекин функционира официално представителство на студио Vilner. Това събитие маркира първия износ на български автомобилен дизайн.

То се намира близо до салоните на Brabus и Mansory и има 23 работни места. Дизайнът е на необходимото ниво и утилизира компресирани до плътни блокове коли, служещи за поставка на кубичните витрини с аксесоарите на Vilner. Китайският шоурум на българското ателие побира 4 автомобила и при прерязването на лентата изложбените площи са били заети с Mercedes-Benz SL, Mini Cooper Cabrio, мотоциклет Harley Davidson и Jaguar XJ, като последният бе получен от първия местен клиент на Vilner.

Повече за Vilner на http://www.vilner.eu/

Tags from the story
, ,
More from Бранимир Николов
Мерцедеси със странни имена
Автобиографията на марката Mercedes започва през ХІХ век с патентоването на първия...
Read More