Вероятно най-добрият автомобилен музей в света [Галерия]

След 14-месечна реконструкция, автомобилният музей Petersen в Лос Анджелис отвори врати през миналата седмица, за да разкрие пред публиката 25 нови галерии, разположени на 3 етажа. А сградата на ъгъла на булевард Уилшър и Феърфакс авеню изглежда като излязла от бъдещето с 308-те плоскости от неръждаема стомана, които се носят във въздуха около фасадата. Или на купа с лингуини, зависи от гледната точка.

След 14-месечна реконструкция, автомобилният музей Petersen в Лос Анджелис отвори врати през миналата седмица, за да позволи на публиката да се наслади на 25 нови галерии, разположени на 3 етажа. А сградата на ъгъла на булевард Уилшър и Феърфакс авеню изглежда като излязла от бъдещето с 308-те плоскости от неръждаема стомана, които се носят във въздуха около фасадата. Или на купа с лингуини, зависи от гледната точка.

Представяме тази галерия на фотографа Дрю Филипс, който запечатва част от изключителната колекция на Petersen. Тя включва едни от най-скъпите автомобили, преди и сега. Коли, създадени от легендарни инженери и дизайнери и карани от знаменитости в киното или моторспорта.

Ако случайно имате път през Лос Анджелис, не пропускайте посещението на Petersen. Струва си.

Източник: Autoblog.com

More from Бранимир Николов
Топ 4: Манифестът на конските сили в Женева
Швейцарците нямат собствено автомобилно производство, но правят най-интересния автосалон. Именно в Женева...
Read More