Най-четените публикации на БГ Автоблог за 2015 г.

По традиция, в началото на новата година си правим равносметка за случилото се и постигнатото през миналата. За БГ Автоблог, нещата изглеждат по следния начин: общо 44 публикации. Нови 40% ръст в трафика на годишна база. Няколко много добри истории. Като тази за ...

По традиция, в началото на новата година си правим равносметка за случилото се и постигнатото през миналата. За БГ Автоблог, нещата изглеждат по следния начин:

Но нито една от тях не попадна сред най-четените публикации на БГ Автоблог за 2015-та. А върхът на сладоледа е, че най-популярната ни статия е публикувана преди 5 години. Вехто, но ти да видиш – все още сочно!

  1. РЕНО КАПТУР: КРОСОУВЪР, НО НЕ ТОЧНО …

reno-captur
„…Да кажем „здрасти” на истината в очите. Renault Captur е достатъчно смел, за да се пакетира като кросоувър с предно предаване. Само и единствено. Без 4х4 опция, която значително ще оскъпи машината и която ще бъде поръчвана от малцина. Тази смелост предизвиква един резонен въпрос и той е дали (все пак) Captur е истински кросоувър или e просто повдигната версия на Clio?…”

  1. ДАЧИЯ ДЪСТЪР: МНОГО КОЛА ЗА (МНОГО) МАЛКО КЕШ

2014-Dacia-Duster_1

„…Много е дразнещо, когато ни предложат бляскав прототип като Дачия Дъстър, а след това получаваме уродлив сериен автомобил като Дачия Дъстър. Това е като да те зарибят с готина кола, а от серийното производство получаваш автомобилната версия на Васа Ганчева с торбички под очите и гигантски задник, описан в детайли от пола с размерите на летищен ръкав…”

  1. РЕНО КАДЖАР: ЕДИН НАУЧЕН УРОК

Renault_Kadjar_2

„Да вкараш 4х4 и Рено в едно изречение е доста смело решение. Не за друго, а защото ни припомня за печалния Scenic RX4, който беше (пък и все още е) фамилен ван с нелепа SUV дегизировка и който плюеше (пък и все още плюе) карданов вал както пубер изветрялата дъвка. Продължаваме с недоразумението Koleos, което беше безлична и скъпа 4х4 машина с физиономията на прищипан нерв. Върху това нерадостно наследство стъпва новия Kadjar. И по всичко изглежда, че французите са научили уроците от близкото минало…“

  1. SIN Cars: Първата българска GT кола струва £60 хил.

SIN_CARS_0007

„В момента четеш българската автомобилна новина на изтичащата 2014 година. SIN R1 и състезателната й версия SIN R1 GT са вероятно първата българска суперкола. SIN Cars e проект на българския предприемач и пилот (в свободното си време) Росен Даскалов. Той притежава русенския дилър на BMW и като всеки целунат от заразата на моторните спортове мечтае за собствен суперавтомобил. И го прави!“

  1. 5 ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО BUGATTI VEYRON СТРУВА $1,7 МЛН.

Bugatti-Veyron_Super_Sport_2011_800x600_wallpaper_04

„…8 литра, 16 цилиндъра, 64 клапана, 4 разпределителни вала, 4 турбокомпресора, 1001 к.с. При максимални обороти, двигателят на Bugatti Veyron изяжда 47 хил. литра въздух. Толкова, колкото ще употребите през следващите 4 дни от живота си…”

More from Бранимир Николов
Facebook може да е забавен, но не и за Honda
Помните ли сериала “Женени с деца”. Многоепизодната история, осмиваща средното американско семейство,...
Read More