Ягуар F Pace вече е в България

Първият всъдеход на британската марка получи официалната си премиера на българска земя. F Pace има амбицията да открадне от клиентите на Macan, като цената му стартира от 80 хил. лв. На разположение на българските клиенти ще бъдат 2 дизелови и 2 бензинови двигателя с мощност между 180 и 380 к.с. F Pace ще се предлага с 4х4 задвижване, както и само със задно предаване.

Първият всъдеход на британската марка получи официалната си премиера на българска земя. F Pace има амбицията да открадне от клиентите на Macan, като цената му стартира от 80 хил. лв.

На разположение на българските клиенти ще бъдат 2 дизелови и 2 бензинови двигателя с мощност между 180 и 380 к.с. F Pace ще се предлага с 4х4 задвижване, както и само със задно предаване.

От представителството на марката в България подчертаха, че новият модел на Jaguar е най-практичното им предложение досега. Акцентът в този автомобил е поставен върху вълнуващото шофиране и икономичността.

На живо, всъдеходният Jaguar изглежда доста по-голям от конкурентния Macan, като за това допринасят и огромните 22 инчови джанти, зад които спирачните дискове изглеждат някак скромни. Колата дебютира с First Edition издание, което включва панорамен покрив, гореспоменатите 22-цолови джанти и може да бъде комбиниран с хай тек гривна, чрез която да отключвате първия кросоувър на Jaguar.

More from Бранимир Николов
Щатски учени: урината по-добра от бензина
Да си пикаеш в резервоара вероятно е близко до това да се...
Read More