МОТОЛЕК за твоята кола

Попадали ли сте някога в ситуация, в която трябва да избягате от работа, за да си вземете или закарате колата до сервиз, а точно в този момент това не е добра идея? Или пък да не знаете към кого да се обърнете, когато нещо трака и хлопа... Точно за такива случаи е новата БГ услуга МОТОЛЕК – обаждаш се на едни младежи и те имат грижата – да намерят сервиз, да се погрижат за закарването и връщането на колата до там, да ударят едно рамо със застраховките или пък, ако искаш да раздвижиш колата с глезотийки като ксенон или по-добра музика.


Попадали ли сте някога в ситуация, в която трябва да избягате от работа, за да си вземете или закарате колата до сервиз, а точно в този момент това не е добра идея? Или пък да не знаете към кого да се обърнете, когато нещо трака и хлопа…

Точно за такива случаи е новата БГ услуга МОТОЛЕК – обаждаш се на едни младежи и те имат грижата – да намерят сервиз, да се погрижат за закарването и връщането на колата до там, да ударят едно рамо със застраховките или пък, ако искаш да раздвижиш колата с глезотийки като ксенон или по-добра музика.

Момчетата от МОТОЛЕК са разработили доста услуги, които покриват от техническия преглед, през редовно и извънредно сервизиране на автомобила до приключване на регистрация или прехвърляне на автомобил. Все неща, които неизменно вървят с притежанието на кола, но всички те отнемат време. Новата услуга цели именно това, да спести време.

А времето, както знаем е пари – повечето предложения на МОТОЛЕК са на стойност 50 лв. Стискаме им палци да успеят и прогнозираме, че дамите шофьори ще се радват истински да научат за тяхното предложение.

More from Бранимир Николов
Битката на титаните: Lexus LF-A vs. Corvette ZR1 vs. Ferrari F430 vs. Nissan GT-R vs. Porsche 911 GT2 RS
Японско тв шоу подреди пет суперавтомобила на старт финалната линия на пистата...
Read More