Moto-Pfohe ще поставя рекорд на Гинес за най-много Фордове на едно място

Българското представителство на Ford в България ще организира опит за рекорд за Гинес за най-много автомобили от марката, събрани на едно място. Предишния рекорд е поставен с участието на 829 коли Ford в САЩ. Иницативата е подкрепена и от българския Клуб Форд, мястото е Северната скоростна тангента край София, денят е 4 юни (събота), часът е 9:00, а сборният пункт е на бул. „Ботевградско шосе“.

Българското представителство на Ford в България ще организира опит за рекорд за Гинес за най-много автомобили от марката, събрани на едно място. Предишния рекорд е поставен с участието на 829 коли Ford в САЩ.

Иницативата е подкрепена и от българския Клуб Форд, мястото е Северната скоростна тангента край София, денят е 4 юни (събота), часът е 9:00, а сборният пункт е на бул. „Ботевградско шосе“.

Целта е над 1000 автомобила Ford да изминат в колона разстояние от над 4 км., като поканата е отправена към всички собственици и водачи на кола от тази марка. Храната, напитките и игрите за най-малките са грижа на организаторите от Moto Pfohe, които ще подарят на всеки участник безплатен преглед в сервиз Ford, а чрез жребий един от участниците ще спечели уикенд за двама в Банско с новия Ford Edge.

Регистрацията тече в Интернет на адрес http://record.ford.bg, където има и подробна карта. Идеята на екипа на Moto Pfohe е страхотна и нейната цел е да подобри постижението на Ford Club USA от 2014 г. в щата Орегон, когато са се събрали 829 автомобила.

Стискаме палци за успех!

More from Бранимир Николов
Viva la Revolucion: В Куба ще се продават нови автомобили
Островът на свободата, популярен и като резерват за ретро автомобили ще изгуби...
Read More