Audi SQ7 маркира Витоша

Винаги сме харесвали готините реклами и поводът за този блог пост е точно такъв. Българското представителство на Audi отново зарадва публиката с нетрадиционна активност. Този път, светлинната сигнатура на новото Audi SQ7 огря склоновете на Витоша, с което подсказа за появата си на българския пазар.

Винаги сме харесвали готините реклами и поводът за този блог пост е точно такъв. Българското представителство на Audi отново ни радва с нетрадиционна активност. Този път, светлинната сигнатура на новото Audi SQ7 огря склоновете на Витоша, с което подсказа за появата си на българския пазар.

Идеята е безспорно ефектна, но за съжаление е твърде сходна с предишната BTL активност на марката „Quattro завладява планината“, когато склоновете на Витоша бяха оформени като двулентов път. По този начин марката подчерта възможностите на Quattro системата за двойно предаване.

Тази идея донесе на създателите си от NRJ Creative Botique отличието в категория „Външна реклама“ на рекламния фестивал Golden Drum, който се провежда в словенския курорт Порторож.

Tags from the story
, , ,
More from Бранимир Николов
Quo Vadis Mitsubishi?
Така получаваме нехомогенна смес от модели, като междувременно Mitsubishi Ralliart е бледо...
Read More