Мирослав Димитров: Едно момче от Ямбол, което рисува автомобили за Ferrari, Jaguar и Bentley

Мирослав Георгиев, дизайнер Бентли
България не е дала кой знае какво на автомобилния дизайн... Чакай, чакай! Кой казва така? Запознайте се с Мирослав Георгиев. Едно момче от Ямбол, завършило казанлъшката художествена гимназия и университета в Ковънтри. Автомобилен дизайнер, работил за Ford, Ferrari, Jaguar, VW и който в момента работи за Bentley. Предаването Колела на Bulgaria On Air ни среща с него за кратко и безспорно интересно интервю.

България не е дала кой знае какво на автомобилния дизайн… Чакай, чакай! Кой казва така?

Запознайте се с Мирослав Димитров. Едно момче от Ямбол, завършило казанлъшката художествена гимназия и университета в Ковънтри. Автомобилен дизайнер, работил за Ford, Ferrari, Jaguar, VW и който в момента работи за Bentley.

Предаването Колела на Bulgaria On Air ни среща с него за кратко и безспорно интересно интервю. В него той разказва за страстта му към автомобилите от детска възраст, когато е рисувал Лади и Москвичи, за образованието си у нас и във Великобритания, за работата си по Ferrari F12 Berlinetta, за любимия си автомобилен дизайнер, както и за колите, в чието създаване би искал да участва.

Приятно гледане!

More from Бранимир Николов
Рекордът на Ферари 599XX на Нюрбургринг: Леко преувеличен
Италиански автоблог гордо обяви, че Ферари 599XX е новият носител на рекорда...
Read More