Автомобилните реклами от Супербоул 2018

Superbowl Car Ads 2018
Снощният Супербоул (финалът на щатското първенството по американски футбол) беше изненадващо спечелен от Орлите на Филаделфия, които успяха да се наложат над фаворитите - Патриотите от Ню Инглънд. Този мач е най-голямото спортно зрелище в САЩ, а излъчването на реклами по време на почивките струва (много) милиони долари. По традиция, автомобилните компании залагат съществена част от бюджетите си точно на това събитие. Тази година не прави изключение и ние бързаме да споделим техните клипове и то напълно безплатно.

Снощният Супербоул (финалът на щатското първенството по американски футбол) беше изненадващо спечелен от Орлите на Филаделфия, които успяха да се наложат над фаворитите – Патриотите от Ню Инглънд. Този мач е най-голямото спортно зрелище в САЩ, а излъчването на реклами по време на почивките струва (много) милиони долари. По традиция, автомобилните компании залагат съществена част от бюджетите си точно на това събитие. Тази година не прави изключение и ние бързаме да споделим техните клипове и то напълно безплатно.

Истината е, че тези реклами не само провокират емоции, а разказват цели истории. Част от които, наистина си струват…

Миналата година, Alfa Romeo направи силна заявка за връщане на американския пазар с няколко видеа, а тази година отсъстват изцяло. За сметка на това, други две марки от концерна FIAT-Chrysler са представени с по 2 клипа – Jeep и Ram Trucks. Toyota се включва с 3 видеа, посветени на партньорството на марката с Международния олимпийски комитет. Hyundai също се включват с истински докосващо послание, а Lexus … Е, вижте ги!

Lexus // Long Live The King

Toyota // One Team

Jeep // Jurassic

Ram Trucks // Icelandic Vikings

KIA // Feel Something Again

Jeep // The Road

Toyota // Mobility For All

Toyota // Good Odds

Hyundai // Hope Detector

Jeep // Anti-Manifesto

Ram Trucks // Built to Serve

Видео: Ad Age

More from Бранимир Николов
Кола от марихуана? О, да!
Американец създаде автомобил от индийски коноп, с което доказа, че тревата не...
Read More