Електрическото приключение на Куку и Пипи, в което би искал да участваш

Ти би ли си купил електрически Ситроен С-Zero на старо, който като нов има пробег от малко над 100 км с едно зареждане на батерията и ако да, би ли го докарал на собствен ход от Германия до България? И ние в БГ Автоблог не бихме го направили, но едни варненски приятели направиха точно това. Запознайте се с Куку и Пипи и тяхното пътешествие с акумулатор из Европа. Електрическото приключение, в което би искал да се включиш. Поне това ни се прииска докато следихме техния напредък в социалките.

Ти би ли си купил електрически Ситроен С-Zero на старо, който като нов има пробег от малко над 100 км с едно зареждане на батерията и ако да, би ли го докарал на собствен ход от Германия до България?

И ние в БГ Автоблог не бихме го направили, но едни варненски приятели направиха точно това, мотивирани от появата на синя зона пред офиса на единия. Запознайте се с Куку и Пипи и тяхното пътешествие с акумулатор из Европа. Електрическото приключение, в което би искал да се включиш. Поне това ни се прииска докато следихме техния напредък в социалките.

Всичко започва така:

Огледът и покупката на електрическото Ситроенче.

Първото зареждане. Разбира се, неуспешно!

Първото зареждане в Австрия.

С братчета и сестричета до завода на БМВ в Розенберг.

Унгария! Близко до средата на над 2000 километровата дистанция.

Драма в Румъния.

Вече в България, близо са!

Вече с БГ регистрационни табели!

Ето и обобщението на този титаничен експеримент!

More from Бранимир Николов
Сбогом Pontiac
Ти си земеделец. Имаш нива, да кажем от 100 декара. На 15...
Read More